«

»

Райънeър (Ryanair)

„Райънеър“ (Ryanair) е най-голямата в Европа нискотарифна авиокомпания по размер на флота и брой превозени пътници. Седалището и е в Дъблин, Ейре.

Основата за бурния растеж на фирмата през последните години е комерсиалната и стратегия. За разлика от повечето си конкуренти „Райънеър“ не лети до главните летища, а до по-малки и отдалечени летища, но добре свързани с автобусен или железопътен транспорт с големите градове, което води до спестяване на високи летищни такси.

Мнозинството от самолетите на компанията са облепени с реклами отвън, както и отвътре – зад седалките. По време на полетите стюардесите рекламират различни продукти – козметика, сувенири, финансови и банкови услуги и т.н., като извършват и продажба на лотарийни билети, храни, напитки, часовници, сувенири, фотоапарати, застраховки, алкохол и дори видео игри.

Средно цените на билетите на „Райънеър“ са около 20-40 евро за еднопосочен билет (например Стокхолм – Барселона) и 60-90 евро за двупосочен билет.

 

С продължаването в този уебсайт, Вие приемате използването на бисквитки. Повече информация

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.

Затвори