Архив по категория: Новини

Джърмануингс спира полетите от София от Април 2012

Макар неофициално, новината е потвърдена. Джърмануингс спира полетите от София от Април 2012 Нискобюджетната авиокомпания Джърмануингс спира да обслужва дестинацията София – Кьолн/Бон от летния сезон на 2012 г. Официална причина за решението все още няма. От Летище София са обявили, че нямат нерешени проблеми между летището и германския авиопревозвач.     Алтернативни нискотарифни авиокомпании …

Прочетете повече »

Боинг 767 се приземи по спешност във Варшава

[notice]Самолет Боинг 767 на LOT от Нюарк с 230 пасажера се приземи принудително на летището във Варшава по корем без колесници. [/notice] Преди да предприеме опасната маневра самолета е кръжал над града, докато изразходи горивото си. За щастие никой от пътниците и екипажа не е наранен. Летище Варшава е затворено до сряда (2.11.2011) 8 сутринта  …

Прочетете повече »

Райън Еър спира полети от Пловдив

Райън Еър спира полетите от Пловдив до Милано. Няма информация дали ще бъдат спирани и други редовни линии на авиокомпанията. Спирането на полетите е следствие на неизпълнено задължение от страна на община Пловдив по рекламните договори с превозвача.

Летище Варна – затворено за ремонт

От 15 октомври 2011 до 1 март 2012 летище Варна е затворено за ремонт и рехабилитация и няма да извършва полети. Докато трае ремонта полетите ще се обслужват от летище Бургас. След приключване на ремонта летището ще отговаря на всички международни и европейски стандарти.

С продължаването в този уебсайт, Вие приемате използването на бисквитки. Повече информация

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.

Затвори